Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. leimengxi@hnlmx.com
Γύρος εργοστασίων Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Γραμμή Παραγωγής

Το εργοστάσιό μας έχει αυτοματοποιήσει πλήρως τη γραμμή παραγωγής, ποιοτικό σύστημα επιθεώρησης. Η μηνιαία ικανότητα παραγωγής των κομματιών 100000+, όλες οι μηχανές είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα.

 

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 6

 

Υποστήριξη υψηλής τεχνολογίας:

 

Η εμμονή στην ανεξάρτητη καινοτομία είναι η ανεξάντλητη πηγή βιώσιμης ανάπτυξης της επιχείρησής μας. Με τις δεκαετίες πλούσιας εμπειρίας στην Ε&Α και την παραγωγή των υλικών συσκευασίας, Lei Mengxi είναι πρόθυμο να δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων συσκευασίας και εκτύπωσης για τους πελάτες μας!

 

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 7

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 8

OEM / ODM

Το Lei Mengxi έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και τη συνεχή τεχνολογική καινοτομία, που παρέχουν τη διάφορη καλλυντική συσκευασία και που τυπώνουν τις υπηρεσίες. Ο cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτος.


Τα προϊόντα μας όχι μόνο επιτυχώς πωλούνται στην Κίνα, αλλά και εξάγονται σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνει: οι Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδάς, Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, οι Κάτω Χώρες, Αυστραλία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα καλής ποιότητας έχουν χαιρετιστεί θερμά και έχουν εγκωμιαστεί.

 

 

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Το Lei Mengxi έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία συσκευασίας και εκτύπωσης, που παρέχει στους πελάτες την καλύτερη ποιότητα και τα περισσότερα οικονομικώς αποδοτικά προϊόντα.

 

Η ΟΜΆΔΑ Ε&Α ΜΑΣ:

 

Η ομάδα Ε&Α μας μπορεί επίσης να προετοιμάσει τα δείγματα βασισμένα στα δείγματα συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων που παρέχονται από τους πελάτες μας. Είμαστε δεσμευμένοι να ταιριάξουμε με τον τύπο, σύσταση, σκιές τόσο κλειστές όσο τα δείγματα συγκριτικής μέτρησης επιδόσεων. Η φυσική δοκιμή, η χημική δοκιμή και η δοκιμή στην εμφάνιση προϊόντων, λειτουργίες, μικροοργανισμός, βαρύ μέταλλο, σταθερότητα είναι con- που διοχετεύεται για να εξασφαλίσει ποιότητα των προϊόντων.

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2