Να στείλετε μήνυμα
Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. leimengxi@hnlmx.com
Εταιρικό Προφίλ Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

 • ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
 • ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd.
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής

 • Κύρια Αγορά

  Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  LMX

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  100~200

 • Ετήσιες πωλήσεις

  50000000-80000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2013

 • Εξαγωγή pc

  70% - 80%

 • Πελάτες που εξυπηρετούνται

  >1000000

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

Εισαγωγή

Η βιομηχανική Co. Leimengxi Henan, ΕΠΕ είναι ένας επαγγελματικός κατασκευαστής των καλλυντικών υλικών συσκευασίας, που βρίσκεται στην πόλη Zhengzhou, Κίνα. Από το 2013, Leimengxi έχει εστιάσει στην έρευνα και την ανάπτυξη και την παραγωγή των καλλυντικών υλικών συσκευασίας

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Τα προϊόντα μας περιλαμβάνουν: Οι κενοί σωλήνες κραγιόν, κενό χείλι σχολιάζουν τους σωλήνες, κενοί σωλήνες Eyelash, μπουκάλια αρώματος ψεκασμού, Dropper μπουκάλια ουσιαστικού πετρελαίου, καλλυντικά βάζα κρέμας, μπουκάλια λοσιόν, σωλήνες συμπιέσεων κρέμας, εξατομικευμένες τα κ.λπ. προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχουν στους πελάτες τα σημαντικά πλεονεκτήματα. Λόγω της υψηλής και αξιόπιστης ποιότητας των προϊόντων μας, τα προϊόντα μας μπορούν να είναι πολύ συνεταιριστικά δεδομένου ότι προμηθευτές των καλλυντικών εμπορικών σημάτων, είναι πολύ αξιόπιστες συσκευασίες

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

 

Η βιομηχανική Co. Mengxi Lei, ΕΠΕ συγκεντρώνει τους τοπ επαγγελματίες και τις τεχνολογίες στη βιομηχανία, και έχει μια υψηλής ποιότητας διεθνή ομάδα ταλέντου. Από τη ανάπτυξη προϊόντος στο σχέδιο προϊόντων, η ποιοτική δοκιμή, και οι υπηρεσίες σχεδίου ολοκληρώνονται από το επαγγελματικό και τεχνικό προσωπικό, και έχουν τα κτίρια γραφείων. Υπάρχουν δύο σημαντικές περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των ανεξάρτητων εργοστασίων, και στενή συνεργασία με τους σχετικούς ταγματάρχες των γνωστών πανεπιστημίων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Διάφορες κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα, τεχνολογίες παραγωγής πυρήνων και έννοιες σχεδιασμού είναι στο προηγμένο επίπεδο στη βιομηχανία.

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Παρέχουμε στους πελάτες μας τα προσιτά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Προκειμένου να πραγματοποιηθούν τα μοναδικά πλεονεκτήματα παραγωγής της Κίνας και να ωφεληθούμε πλήρως από την ποιότητα και το κόστος, εισάγουμε τις υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες από το εξωτερικό και την κατασκευή στην Κίνα. Έχουμε τον υψηλής ποιότητας ανεφοδιασμό πρώτης ύλης και την άριστη δημιουργικότητα Ε&Α, παρουσίαση αποδείξεων τα πλεονεκτήματά μας στη βιομηχανία με τη στερεά ποιότητα των προϊόντων και την άριστη δυνατότητα καινοτομίας

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Με την άριστη ποιότητα των προϊόντων και την υψηλή φήμη, τα προϊόντα μας όχι μόνο επιτυχώς πωλούνται στην Κίνα, αλλά και εξάγονται σε περισσότερες από 120 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: οι Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γερμανία, η Ιαπωνία, η Ιταλία, η Ρωσία, η Ιαπωνία, η Τουρκία, η Βραζιλία, η Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες έχουν καλωσοριστεί πολύ και έχουν εγκωμιαστεί.

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4

 

Ο στόχος μας είναι απλός: πωλήστε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα στις καλύτερες τιμές και παρέχετε την βιομηχανία-οδηγώντας εξυπηρέτηση πελατών. Ξέρουμε κάθε ένας από τους πελάτες μας προσωπικά, και ξέρουμε ότι ξέρουμε πώς να χρησιμεύσουμε κάθε πελάτη για να βοηθήσουμε καλά άλλων να επιτύχουν τους στόχους τους.

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 5

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες για τα καλλυντικά υλικά συσκευασίας μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας.

 

 

Ιστορία

 

Ιστορία LeiMengXi:

 

2013 η επιχείρηση που ιδρύεται τα προϊόντα διανέμει την προσωπική φροντίδα & makeup

 

2015 ενισχυμένο εξάγον τμήμα προϊόντων makeup (OEM/ODM)

 

2017 έγινε μια ενσωματωμένη επιχείρηση που περιλαμβάνει την παραγωγή, Ε&Α, εξωτερικό εμπόριο, υπηρεσία μεταπωλήσεων

 

Το devision 2019 πωλήσεων της συσκευασίας makeup βρέθηκε αποκλειστικά

 

2020 το νέο τμήμα ήταν οργάνωση αποκλειστικά για τα μπουκάλια γυαλιού

 

2021 έγινε ο ανταγωνιστικότερος εξαγωγέας στο μέσο μέρος της Κίνας

 

2022 αρχικός να εστιάζει στο υπερπόντιο εργοστάσιο, τον αγοραστή εμπορικών σημάτων και το διανομέα

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

1. Ελεύθερες pre-sale διαβουλεύσεις/ελεύθερος χαρακτηρισμός δειγμάτων
Δίνουμε 12 τη γρήγορη pre-sales ώρας απάντηση και τις ελεύθερες διαβουλεύσεις. Οποιοσδήποτε τύπος τεχνικής υποστήριξης είναι διαθέσιμος στο χρήστη.


2. Παρέχετε το ελεύθερο δείγμα που κάνει και που εξετάζει.
Παρέχουμε το προηγμένο σχέδιο λύσης για όλους τους εμπόρους και τους χρήστες.


3. Αυστηρός ποιοτικός έλεγχος παραγωγής
Χρησιμοποιώντας τον προηγμένο εξοπλισμό δοκιμής, ένα πλήρες και ακριβές ποιοτικό σύστημα ελέγχου έχει καθιερωθεί για να εξασφαλίσει την άριστη ποιότητα των μηχανών μας.


γρήγορη παράδοση 4. ημερών 1-7
Έχουμε τη μαζική παραγωγή και το απόθεμα και τα off-the-shelf στοιχεία για τις οποίες προσφέρουμε τους γρήγορους χρόνους παράδοσης 5-7 ημερών. Για τις ειδικές απαιτήσεις των πελατών, θα σας πάρουμε ως πελάτη προτεραιότητας για τις συναλλαγές και θα παραγάγουμε τα αγαθά για σας στην πρώτη φορά.


5. 24ωρη υπηρεσία μεταπώλησης
Εάν να έχοντας οποιαδήποτε δυσαρέσκεια μετά από να λάβετε τα αγαθά, ή τα αγαθά είναι χαλασμένα, παρακαλώ μας ελάτε σε επαφή με εγκαίρως, θα παράσχουμε σε σας τις λύσεις

 

Χρόνος απόκρισης: Μετά από να λάβουμε την ανακοίνωση του χρήστη, εγγυώμαστε τη 24ωρη υπηρεσία μεταπωλήσεων.


Τηλεφωνική έρευνα: Η ομάδα μεταπωλήσεών μας θα έλθει σε επαφή με σας αφότου λαμβάνετε τα αγαθά, ακολουθείτε τη χρήση του προϊόντος, βρίσκετε τα προβλήματα και τα λύνετε εάν είναι απαραίτητο.

 

Για περισσότερες λεπτομέρειες των προϊόντων μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να μας έρθει σε επαφή με! Χαιρετίζουμε τις έρευνές σας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας: το leimengxi@hnlmx.com και ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας.

Η ομάδα μας

Η βιομηχανική Co. Leimengxi Henan, ΕΠΕ συγκεντρώνει τα τοπ ταλέντα και τις τεχνολογίες στους σχετικούς τομείς για να δημιουργήσει μια υψηλής ποιότητας επαγγελματική ομάδα. Αποτελείται από το τμήμα Ε&Α, το τμήμα ποιοτικής επιθεώρησης, το τμήμα υπηρεσιών μεταπωλήσεων, το τμήμα παραγωγής και το τμήμα πωλήσεων, με συνολικά περίπου 200 ανθρώπους. Η ανάπτυξη προϊόντος, το σχέδιο προϊόντων και η δοκιμή προϊόντων είναι όλες που γίνονται από τους επαγγελματικούς τεχνικούς μας. Δεδομένου ότι η επιχείρησή μας επεκτείνεται, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η βελτίωση των επιδεξιοτήτων και των επιχειρησιακών ικανοτήτων των υπαλλήλων της επιχείρησης θα μας βοηθήσει να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους πελάτες μας. Οργανώνουμε μερικές δραστηριότητες εκμάθησης για να μας βοηθήσουμε να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας και να επιτρέψουμε σε μας για να ανακαλύψουμε την ομορφιά της ζωής. Λατρεύουμε το χρόνο που ξοδεύουμε να μελετήσουμε και να μάθουμε από κοινού.

 

Η ομάδα σχεδίου κέρδισε τον ανταγωνισμό

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η επιχείρηση οργανώνει την κατάρτιση πωλητών «πώς να γίνει άριστη»

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

 

Η επιχείρηση οργανώνει το «εταιρικό πολιτισμό» εκπαιδευτικός

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

 

Στην αρχή του κάθε μήνα, θα θέσουμε στους στόχους και στο σύνολό μας τα βραβεία εκ των προτέρων. Εάν οποιαδήποτε ομάδα επιτυγχάνει τους στόχους τους, μπορούν να απολαύσουν τις ανταμοιβές τους που ανήκει μόνο ο νικητής. Ζωηρόχρωμες δραστηριότητες ourdoor. Απολαύστε τη ζωή σας.

 

ΚΙΝΑ Henan Leimengxi Industrial Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 4